Câteva sfaturi de experți, prin care vei fi sănătos tot anul

Câteva sfaturi de experți, prin care vei fi sănătos tot anul.

Întrebați, probabil, ce puteți face pentru a vă bucura de o sănătate cât mai mult timp? Există tehnici care vă va permite de a îmbunătăți sistemul imunitar, astfel încât veți scăpa de boli. Consiliul de redacție: Încercați, de asemenea,

Ar trebui să noștri 7 sfaturi pentru o dietă sănătoasă acasă.

Ar trebui să noștri 7 sfaturi pentru o dietă sănătoasă acasăRâsete tratează kdeco, cum ar fi. Prin urmare, chiar și de bacterii și viruși, va fi mai mult pentru a evita, atunci când corpul tau mental ordine. Râde, nici pentru că ar fi o prostie, dar încercați în sine, cu toate acestea, mai trezi simțul umorului. În plus, de ce încă nevoie pentru a urmări, de a controla, și toate acestea în sine se înece? http://bankalle.info/

Pur și simplu frumos, de plămâni zasmějte. Puteți încerca chiar râsete și naordinovat: în loc de grave, filme de pus pe amuzant comedie. În loc de clasic de teatru, selectați ușor de gen. Și de a avea întotdeauna la îndemână muzica buna: in masina, la computer, pe telefon. Și, stând cu prietenii? O alegere excelenta! O colaborare bună întotdeauna va reîmprospăta și de a îmbunătăți starea de spirit.

“Pentru a îmbunătăți sistemul imunitar funcționează bine hlíva ústřičná,” dă consiliul de experți pentru un stil de viață sănătos Ioan Altnerová. Acesta poate fi în formă naturală sau sub formă de capsule, în calitate de supliment alimentar. Se recomandă, de asemenea, rakytníkovou suc plin de vitamine C sau ceai de ghimbir cu miere si lamaie (proaspat de ghimbir se taie sau grătar, zalijte cu apă caldă, să vylouhovat, după zakapejte lamaie, poate, doslaďte miere). “Sunt eficiente, de asemenea, o picătură de Speranță din diferite tipuri de rinichi. Introduceți direct în procedurile de îmbunătățire a imunității,” – sfătuiește Jana Altnerová și adaugă încă o opinie în plus, beta-glucan, care sprijină, de asemenea, de apărare ale organismului.

Experiment în masă

Experiment în masăDeoarece o stare bună a corpului contribuie la o dieta sanatoasa, încercați pentru a îmbogăți dieta dumneavoastră, de exemplu, supa miso cu apă de mare de gene sau un burete traficul de ciuperci shiitake. “Kuzu – vinovat de un arbust, originar din Japonia, la rândul său, contribuie la activitatea ficatului, dar, de asemenea, sistemul imunitar. Este folosit ca agent de îngroșare supe, sosuri, dar și în calitate de wellness de băutură.

Următorul sfat goji sau goji chinezesc, care sprijină sistemul imunitar, sunt unele dintre cele mai puternic antioxidant”, recomandă specialistul. “Desigur, le lipi de alimentare, în conformitate cu prevederile anuale perioadă, și anume: în perioada de iarnă mănâncă termic modificată dieta și de a folosi разогревающие condimente, pentru a vă asigurat internă de căldură”. Consiliul de redacție: Inspirație veți găsi, de asemenea noastre de rețete din neobișnuite de produse.

Că încă funcționează?

Sănătos, mișcare, saună și masaj, care, în mod natural, sustin sistemul imunitar. Igienă mentală: “Fiecare psihică, într-adevăr, slăbește sistemul imunitar, astfel încât să fie atent la regulat de odihnă și supraîncărcarea în muncă kompenzujte concentrat de muncă”, adaugă Jan Altnerová. Există în zona dumneavoastră furios gripa, pentru a pune în aromalampy de eucalipt și pin, care distrug bacteriile si virusii.

“Importantă este și hidratarea adecvata. În fiecare zi aveți nevoie, chiar și acum, în timpul iernii, pentru a bea cel puțin doi litri de lichide, dar nu de frig”, spune o explicație și practica înțelept. Nicolae Černická. “Dacă problema nu se opresc, nu ignora acest lucru și se consultă medicul. Acest lucru poate fi de mai multe boli grave”, avertizează medicul.

S-a dovedit că copiii počaté iarna și primăvara devreme mai des se nasc prematur și au o greutate mai mică la naștere ( de dezvoltare a copiilor počatých între ianuarie și mai, în medie, pe săptămână este mai scurt decât la copii počatých în timpul lunilor de vară), care este asociat cu un sistem imunitar slăbit sau întîrziat cognitive de dezvoltare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *