Cum este posibil ca din nou esti bolnav, și răceala devine incomod

Cum este posibil ca din nou esti bolnav, și răceala devine incomod?

De ce tocmai pe tine, adeziv bacil cu fiecare ocazie? Nedumejte, interpret. Știm că acest lucru poate fi un sistem imunitar slab, și vă vom spune cum să-l întărească! Uneori, pur și simplu de a deduce un pulover, sau pentru a înlocui apa pentru ceai… …

Avea o brumă de aproape mai des decât de sex enervant?

Avea o brumă de aproape mai des decât de sex enervantÎn plus, dificil de a elimina, apare tuse sau chiar febră. Dar câteva zile vyležet nu recunoaște, în general, în considerare… Deci cu el? Zoufáte. Fi tot timpul nastydlí atât de obositor, că într-o zalezl sub pătură și s-a dus cu ea până la primăvară. Pace a mintii! Noi vă vom ajuta să vă dea sănătate, un pic de instalare. Dar haideți să recunoaștem: fără prea mult efort, acest lucru nu va merge!

Da, este într-o coajă de nucă “Această perioadă este o creștere semnificativă, în special boli respiratorii, projevujících, în special, cum ar fi bronsita, bronșită, infecții ale căilor respiratorii superioare și inferioare.

Pentru a stăpâni sau de a evita aceste boli este important stare bună a sistemului imunitar al organismului”, spune o explicație și practica înțelept. Nicolae Černická de la Centrul de îngrijire individuală clinicii de tip general, și adaugă: “sistemul Imunitar al organismului-este un sistem integrat de protecție, în care este implicat creierul, nervii, pielea, celulele, sângele, limfa, de droguri, de schimb, și, de asemenea, hormoni și multe alte organe. Medicina moderna stie ce fel de tratament pentru om nimic nu este în stare de multe, în cazul în care organismul nu este capabil de a lucra. Sistemul lor imunitar, desigur, vă puteți întări.”

Va ajuta apa și aerul

Va ajuta apa și aerulUneori căutăm ajutor în complexe de întrebări, în acest caz, un lucru simplu: ai nevoie pentru a începe cu otužovat. În această iarnă pentru a face acest lucru mai mult decât oricând anterior. Pentru că cel care este puternic, nedrkotá dinți în timpul fiecărei călătorii la locul de muncă, nespláče asupra costurilor pentru încălzire, dar nu-și petreacă o jumătate de iarna pe neschopence.

Acest lucru nu înseamnă că imediat a merge în vacanță la polul Nord sau veți merge în timpul iernii, înota în râu.

“Corect otužování are exact propriile reguli”, spune practic medic Allen Řezníčková. Aveți pentru a începe, încercați să fleacuri: mai větrejte la locul de muncă și acasă. Nu te duce prea nabalení: este important de a avea bine protejat capul, mâinile și picioarele – așa că, pălării, mănuși și ciorapi sau pantofi decât cinci straturi de pe corp. În loc de a sta în přetopené camere, descarca ușor de încălzire, să ia o plimbare, bea un pahar de apă rece, pentru a înlocui cafeaua. Și încercați pe timp de noapte să doarmă sub o pătură caldă, dar într-o cameră rece.

Deja în treizeci de ani, medicii au observat că copiii počaté în timpul iernii, este mai probabil să apară probleme de sănătate, au o greutate mai mică la naștere, cresc mai lent și mai mult și mai des suferă de boli psihice. Și chiar și astăzi, experții dau pentru adevărul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *