Uite, de care depinde dacă vei bolnav sau sănătos.

Eco Slim de care depinde dacă vei bolnav sau sănătos.

Eco Slim suntem bolnavi, în culori calde sau reci luni pe an? Atunci când amenință o mare probabilitate ca noi va întâlni cu boli psihice și are la sănătatea noastră anual perioada de vreo influență? Am verificat, ca avem de sănătate și de iarnă și de vară.

Eco Slim cred experții despre boli?

Eco Slim“Când am fost bezdětná, atât de multe nu am observat, dar de atunci, că am copii, și  Eco Slim în fiecare an am impresia că toamna și iarna, sper că nici nepřežiju. Abia un fiu tratata de rimă, al doilea-l prinde. Otită medie, bronșită, verde, paste, inflamație, conjunctivită, din nou și din nou. La trei zile de când merge la grădiniță, trebuie zece, când ar trebui să lăsați-le la domiciliu,” se plânge Market, mama băieți în vârstă de trei și cinci ani.

Este adevărat că un sezon cu adevărat acest lucru afectează sănătatea noastră? Sau doar ne pare a fi că, în timpul iernii este critic, pentru că peste tot sychravo, iar la noi mai rău starea de spirit? 

Am studiat modul în perioade de un an, înregistrate la sănătatea noastră, și, atunci când este amenințată de o mare probabilitate, că suntem bolnavi.

Iarna atacuri de cord și de depresie

Experții sunt de acord cu experiență de Piață și confirmă faptul că în timpul iernii este din punct de vedere medical, acest lucru este într-adevăr cel mai. În lunile de iarnă, mai mult a avut de suferit nu numai o epidemie de gripa, boli respiratorii, boli de piele, dar amenință chiar mare pericol, că va veni un atac de cord sau accident vascular cerebral. Și când deja un atac de cord sau accident Eco Slim vascular cerebral va lovi, în timpul iernii, de asemenea, mult mai probabil că vei muri.

În timpul iernii, de asemenea, de înaltă probabilitatea că apar boli psihice. Studiile efectuate în anul 2013, a confirmat faptul că cele mai des întâlnite boli mentale, cum tulburări de anxietate, depresia, tulburarile de comportament, nevroze sau de schizofrenie, în timpul iernii se agravează, precum și, de asemenea, frecvent se vor bucura.

Experții au studiat și modul în care se schimbă existența acestor boli în motorul de căutare Google în termen de un an. În timpul verii scade, de exemplu, pentru a căuta sau tulburări de schizofrenie aproape patruzeci la sută. Se estimează că cel puțin unele probleme psihologice cum ar fi depresia, joacă un rol important, printre altele, cantitatea de lumină și, în caz de cădere se produce degradarea lor.

Eco Slim jucat de gene și temperatura

Eco SlimCare este cauza faptului că în timpul iernii am de la o boală la alta? Potrivit studiilor recente efectuate în acest an, în luna mai, de sezon procedurilor de fluctuațiile de vina genele noastre. Oamenii de știință au descoperit că aproape un sfert din genele umane se schimbă activitatea în funcție de actualul sezon și chiar de sistemul nostru imunitar este unul din multe procese fiziologice care sunt influențate de prognoze și “sezonností.”

Anume în timpul iernii, nivelul de activitate a unor gene (de exemplu, gena ARNTL, care joacă un rol important în procesele inflamatorii), acest lucru duce la Eco Slim faptul că, în timpul iernii, sistemul nostru imunitar utlumenější și manifestă o tendință mai mare la zánětlivým procese. Inflamație apoi se leaga unele boli ale sistemului cardiovascular, afecțiuni ale căilor respiratorii, de exemplu, sau revmatická inflamație a articulațiilor, care în timpul iernii este mult mai rău.

Cu toate acestea, există o serie de alte teorii, care încearcă de mai sus de iarnă la nivel de morbiditate și mortalitate explica. Potrivit unora, joacă un rol important nesănătoase componența dieta de iarnă, atunci când mâncăm mult mai puține legume și fructe decât în timpul verii, și, de asemenea, nu mai puțin de hýbeme. Alți experți consideră că un nivel ridicat de stres, care ne-iarna la locul de muncă, și este conectat cu un volum mare și presiune financiară, legate de sfârșitul anului.

Riscul de boli este strâns legată de cea a mediului ambiant. Potrivit experimentelor, pur și simplu de a reduce temperatura corpului în trei grade, activitatea sistemului imunitar, scade și, de exemplu, virusurile gripale au condiții ideale pentru reproducere.

Inceput de Vara, în general, pentru sănătatea noastră este Eco Slim mai bine în toate privințele. Experții susțin chiar că, chiar și copiii počaté vara, mai sănătoase și mai bine pentru sănătate “zestre” în viața viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *